“Over ons

Come and enjoy a perfect cup of Coffee

Sinds 1964, met liefde, plezier en gastvrijheid klaar voor onze gasten!
De tijd heeft vele eigenschappen, hij vliegt, heelt alle wonden en kent geen genade. Wat tijd vooral doet, is veel achterhalen. Wat een onwrikbaar feit leek, is inmiddels voorgoed voorbij.

De samenwerking met mijn toenmalige partner is daar een voorbeeld van. Ooit dachten we samen aan het roer van Mattenburg te blijven staan. Niet meer als levensgezellen maar wel als zakenpartners. Het liep anders. Hij is uit het bedrijf en ik run Mattenburg nu alleen. Met de hulp van mijn ouders, Johan en Elly, die dit familiebedrijf samen met mijn grootouders opzetten. En met liefde van en voor mijn kinderen Bas en Bo. Drie generaties Mattenburg-bloed dat gaat waar het niet gaan kan.

Aan natuurbad De Eendracht aan de oever van het Schelde-Rijnkanaal kwam in de zomer van 2016 een einde. Ook ingehaald door de tijd, zij het op een slakkengangetje. Zoetwaterslakken in het bad zorgden voor een ongevaarlijke, maar hoogst irritante huidirritatie. Een terugkerend en hardnekkig probleem waardoor ik besloot het bad te sluiten.

De belangrijkste dingen zijn echter gebleven.

De rijke familiegeschiedenis, De camping waar iedereen elkaar kent. Het eetcafé en de bowlinghut waar gezelligheid geen tijd kent. Ik hoop dat ik u binnenkort mag verwelkomen op Mattenburg. Waar ons, ons kent en waar ik u graag wil leren kennen.

Er zijn diverse jaarplaatsen vrij met diverse afmetingen.

Caravan aanschaffen kan bij

www.degrevelingen.nl

www.caravanhandelvandewekken.nl

Neem contact op

0167-502512          info@nullcampingmattenburg.nl