Beste bezoeker, ik heet u van harte welkom op de site van Camping Mattenburg.

Hopelijk kan ik u binnenkort ook persoonlijk bij ons op de camping, in het eetcafé of in de bowlinghut welkom heten!
En dat u zich er net zo thuis zult voelen zoals ik, mijn kinderen Bas en Bo, de camping gasten en het team om mij heen doen.

De site zal een aardige impressie kunnen schetsen over de camping, de rijke omgeving en de historie van het bedrijf.

Al kunt u natuurlijk het beste oordelen als u zelf komt kijken en proeven van wat we te bieden hebben

Onze camping ligt lekker landelijk en is hierdoor omgeven door rust. Je kunt de dagelijkse sleur en beslommeringen naast je neerleggen op het moment dat je bij ons verblijft. Het is een gezellige familie camping waar de aandacht voor de wensen van de toerist hoog in het vaandel staat en er diverse activiteiten voor het hele gezin worden verzorgd.

Het kindvriendelijke karakter zorgt er voor dat zowel de kinderen als de de ouders een ontspannen verblijf hebben. Tevens zijn huisdieren toegestaan, u

kunt met uw hond een heerlijke wandeling maken in de weelderige natuurlijke omgeving.

 

Als Mattenburg eenmaal in je bloed zit, is er geen weg meer terug. Mijn ouders kunnen er van mee praten. Ze kwamen ooit om de helpende hand te bieden aan mijn opa en oma die de camping in 1974 kochten. Ze gingen er nooit meer weg en wonen er nu nog; op het uiterste puntje van de camping van waaruit zij iedere dag nog hun steentje bijdragen waar ik ze uiteraard erg dankbaar voor ben.

 

Wat is het geheim van Mattenburg ?

Het is het allemaal, het totaalpakket. Het is de camping waar iedereen elkaar kent, het is de gezelligheid van de Praeter en de zomerse ontspanning die men bij ons vind. Niks maakt me gelukkiger dan ons thuis vol mensen, gevuld van geroezemoes, gelach en gezelligheid.

Maar het is ook alles waar Mattenburg door omringd wordt. De polders, het water, de mensen. Ons prachtige plekje op het aller- alleruiterste puntje van West-Brabant. Uniek en gewoon, gewoon uniek. Voor de vierde generatie een thuisbasis voor velen die genieten van alles wat Mattenburg en haar rijke omgeving te bieden hebben.

 

Ik hoop u in de nabije toekomst de hand te mogen schudden.
Op Mattenburg. Waar ons, ons kent en waar wij ú graag leren kennen.

Tot Snel !
Angelique Schreurs

Deel en like gerust onze pagina ! :)